Afyon Kocatepe Üniversitesi Coğrafya Bölümünü yeni kazanan öğrencilerin, üniversite eğitimine yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında oryantasyon eğitimleri düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz üniversite yaşamındaki ilk derslerini dekanımız sayın Prof. Dr. Ahmet YARAMIŞ ’tan üniversite hayatı, akademik tecrübe ve önerileri kapsamında almıştır. Ayrıca danışman öğretim elemanları tarafından ; üniversitemizin tanıtımı, kütüphane ve sosyal alan ve imkanların tanıtımı, uzaktan eğitim derslerinin işlenişi ve sınavları, eğitim öğretim sınav ve disiplin yönetmeliği, ders geçme ve başarı sistemi, staj, bölüm hakkında bilgiler, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ve yatay geçiş esasları, hakkında genel tanıtım yapılmıştır.

18 Eylül 2019, Çarşamba 718 kez görüntülendi